Salutació

L’intenció d’aquest blog és mostrar mitjançat imatges part del patrimoni natural i arquitectònic de la terra on visc. Tot i el seu nom, aquest blog no es limita únicament a la comarca natural de les Guilleries, sinó que també fa incursions a terres com el Collsacabra, Savassona, la Plana de Vic i demés contrades veïnes, les quals també sento com a meves. Espero que us agradi.

dilluns, 2 de juny del 2008

Quin canvi..

Comença a ploure.. 7 dies més tard..
_
El Pantà de Sau, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Canon EF-S 18 - 55
HDR
24 i 31 / Maig / 2008
_
_
Aquest és el canvi del el pantà de Sau en menys d'una setmana. Les plujes abundants han acabat millorant força el nivell de l'embassament, no obstant, en la darrera imatge encara no sobrepassava el 60 % i continua essent un nivell força baix per aquesta epoca. Per sort, sembla que les plujes no s'acaben i sembla que encara és millorarà més aquest nivell, no obstant, cal no oblidar el que ha passat les últims mesos i no malbaratà un be tan preat com és l'aigua.

5 comentaris:

XèNiA ha dit...

Quin canvi!! Sembla mentida que pugui ser el mateix lloc!
I a més en tan poc temps...
Gràcies per mostrar-les Albert :)
Una abraçada!

Jordi Gavaldà ha dit...

Hola Albert!

Genial! veure aquest canvi és genial, però lo més genial encara és que has aconseguit anar al futur i treure una foto el proper divendres 6 de juny, tornar al present (dia 2) i publicar-la.

Com has aconseguit doblegar el temps? :)

Una abraçada i bons exàmens.

jordi c. ha dit...

Hola Albert, aquestes fotos son un bon testimoni de l' evolució de la sequera, a veure si s' arriba a tapar la punta del campanar.

Slaut, Jordi

EFG ha dit...

Sembla que la normalitat ha tornat als rius i pantans catalans. A veure quan dura... Salut Albert. Et convido a donar una volta pel Baix Empordà. Eric.

Albert Codina ha dit...

Moltes gràcies per tots els vostres comentaris. En pocs dies la situació ha canviat força i el pantà ofereix un aspecte molt millor ara que fa uns mesos, l'aigua que ha arribat és neta i on havia solament sorra ara hi ha plantes d'un verd intens, ideal per anar-ho a fotografiar :)

No se com vaig mirar el calendari Jordi! Ho atribueix-ho al extres dels examens que havia moments que no sabia quin dia vivia.. xD

Salutacions a tothom! Albert.