Salutació

L’intenció d’aquest blog és mostrar mitjançat imatges part del patrimoni natural i arquitectònic de la terra on visc. Tot i el seu nom, aquest blog no es limita únicament a la comarca natural de les Guilleries, sinó que també fa incursions a terres com el Collsacabra, Savassona, la Plana de Vic i demés contrades veïnes, les quals també sento com a meves. Espero que us agradi.

dilluns, 5 de maig del 2008

Benvinguts a Vallclara

Benvinguts a Vallclara

Don Joan de Serrallonga

Vallclara, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Canon EF-S 18 - 55
HDR
4 / Maig / 2oo8

Vallclara es troba a 900 metres d’altitud, al sud-est de Vilanova de Sau. La seva principal festa es celebra amb una missa el segon diumenge del mes de setembre, on canten els goigs (cants en català dedicats a la mare de Deu) i on a més es ballen sardanes, es sortegen tortells i es berena pa amb mel.

Aquest poble va es va comença a urbanitzar durant la dècada dels 60 i va ser durant els 70 que va experimentar la seva millor època. En aquests temps, el grup inversor va fer amplies campanyes publicitàries per promocionar la urbanització Don Joan de Serrallonga, arribant inclús a portar artistes tant populars a l’època com la Trinca, Manolo Escobar, Peret o Manel Serrat.

Localització:

2 comentaris:

chateaux d'alsace ha dit...

simplement Magnifique

Albert Codina ha dit...

Thank you for your kind comment Chateaux d'alsace :)

Greetings, Albert