Salutació

L’intenció d’aquest blog és mostrar mitjançat imatges part del patrimoni natural i arquitectònic de la terra on visc. Tot i el seu nom, aquest blog no es limita únicament a la comarca natural de les Guilleries, sinó que també fa incursions a terres com el Collsacabra, Savassona, la Plana de Vic i demés contrades veïnes, les quals també sento com a meves. Espero que us agradi.

dimarts, 10 de febrer del 2009

El Salt de Sallent

Salt de Sallent

Salt de Sallent

Salt de Sallent

Aguantant
_
El Salt de Sallent, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Tamron AF 18 - 250
HDR
7 / Febrer / 2009

El conjunt de rierols i fonts que brollen a les crestes del Collsacabra formen la riera de Rupit, un dels recursos hidrogràfics més importants de la zona. El salt de Sallent és el punt on la riera es precipita al buit per un salt d’uns 100 metres d’altura. Es possible veure aquesta caiguda d’aigua amb tota la seva esplendor des del mirador del salt, on hi ha una fantàstica visita del Pla de Boixer o el Far.

Fonts consultades:
Sau-Collsacabra
Localització:
El Salt de Sallent, Rupit

5 comentaris:

Christian Pérez ha dit...

Que xula aquesta entrada. He fet desenes d'excursions per aquesta zona. Amb les últimes pluges, el Salt està esplèndid. És un bon moment per anar-lo a visitar. Felicitats!

David Soler ha dit...

Molt guapo aquest saltant, hi he estat unes quantes vegades però sempre baixava només un fil d'aigua. Deu ser espectacular en aquesta època amb tanta aigua, gràcies per mostrar-lo!

Salutacions des de Ter avall. David

Albert Codina ha dit...

M'alegro molt que us agradin aquestes fotos del Salt de Sallent. Per mi era la primera vegada que el veia amb una caiguda d'aigua així i es realment impressionant tant per el soroll com per l'imatge de veure tanta aigua precipitant-se desde tanta altura.

Salutacions des de les Guilleries, Albert.

XèNiA ha dit...

Molt xules aquestes fotos del Salt de Sallent!
Deu estar molt bé fer una excursió per aquí.

Una abraçada!

Albert Codina ha dit...

Hola Xènia,

La veritat es que aquesta es una zona impressionant, en gran part per aquest salt d'aigua, fa impressió veure des de l'altura que cau l'aigua.

Gràcies per el teu comentari i sent-ho el retard!

Una abraçada,

Albert