Salutació

L’intenció d’aquest blog és mostrar mitjançat imatges part del patrimoni natural i arquitectònic de la terra on visc. Tot i el seu nom, aquest blog no es limita únicament a la comarca natural de les Guilleries, sinó que també fa incursions a terres com el Collsacabra, Savassona, la Plana de Vic i demés contrades veïnes, les quals també sento com a meves. Espero que us agradi.

divendres, 19 de març del 2010

Neu de Març

Nevada

Nevada

Nevada

Vilanova de Sau, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Tamron AF 18 - 250
9 / Març / 2010

Amb aquest aspecte es va llevar Vilanova de Sau el dia després de la nevada del 8 de Març. El gruix d'entre 40 i 60 cms de neu va crear uns paisatges molt més propis de països nòrdics que els que estem acostumats a veure a les Guilleries.


4 comentaris:

XèNiA ha dit...

Ooooh!! Molt maques!! :)
Quina quantitat de neu...semblen unes pistes d'esquí!

Una abraçada!!

Jordi Gavaldà ha dit...

Imatges de somni per a unes Guilleries que sempre estan en els meus. Espero que ens continuis regalant finestres d'aquestes terres.

Una forta abraçada, Albert.

A veure si pots venir a la trobada de Reus!!

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Albert, veig que conpartim dues coses, la fotografia i la nostre terra, tu les guilleries i osona, i jo El Montseny de les guilleries una mica, ja que en tinc arrels, jeje. felicitats pel blog, i et convido que passis pel meu
Salutacions.

Albert Codina ha dit...

Hola Xènia!

Se'm havia passat el comentari. Em sap greu! :(

Una petó guapa!

Hola Jordi,

El mateix dic. S'em havia passat els comentaris. Gràcies per la visita i a veure si puc venir a la de Sitges! :)

Una abraçada

Hola Cesc,

És fantàstic trobar gent que també comparteix l'estima per la seva terra. M'ha agradat el teu bloc, a veure si el puc seguir sovint.

Salutacions